• Fruitpapjes voor op stap

Fruitpapjes voor op stap

Met je kindje op stap gaan is gezellig maar buitenshuis fruit schillen en fijn pureren, dat valt niet mee. Ben je een dag of langer met je baby onderweg, dan is het handig als je een makkelijk een verantwoord papje kunt aanbieden. Daarom hebben we bij Hero Baby een steeds breder gamma fruitpapjes in handige knijpzakjes die je makkelijk overal mee naartoe neemt.

Biologisch fruit 
Met Hero Baby Little Smoothies geef je je kindje biologisch fruit, fijn gepureerd en met enkel van nature aanwezige suikers. Lekker voor baby's vanaf 4 maanden op een lepeltje. Leuk voor peuters om helemaal zelfstandig te eten zonder te morsen. Ontdek hier alle varianten.

Hero Baby Little smoothies

Fruit met granen vitamines en mineralen
Ook kun je kiezen voor Hero Baby Fruitpapjes. Niet zomaar een knijpzakje! Naast fruit zitten er ook granen, vitaminen en mineralen in deze slimme verpakking. Granen en fruit zijn een belangrijke bron van energie en ook van vezels. Met een inhoud van 120g zijn Hero Baby fruitpapjes met granen perfect om de honger van je kleintje vanaf 6 maanden te stillen! Ontdek hier alle varianten.

Hero Baby Fruitpapjes

Fruit met biscuit
Zelf de fruitpapjes maken voor je baby is leuk en hellemaal niet moeilijk. Het wordt wel iets lastiger wanneer je met je kleintje op stap gaat. Hero Baby biedt 2 varianten Compotine fruit en biscuit aan, kant-en-klaar, in handige knijpzakjes die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Wanneer je kleintje groter wordt kan hij deze fruitpapjes zelfstandig eten zonder te morsen.

Compotine

Tip: in de voorraad kast!
Met een aantal kant-en-klare fruitpapjes in je voorraadkast ben je dus altijd perfect voorbereid als je met je kindje de deur uit wilt. Ook is het een handige oplossing wanneer je een keer een oppas in huis hebt. Uitleg over de voorbereiding is dan niet nodig. Je kindje geniet gewoon van zijn vertrouwde papje!

Top