• Fruitpapjes voor op stap

Fruitpapjes voor op stap

Met je kindje op stap gaan is gezellig maar buitenshuis fruit schillen en fijn pureren, dat valt niet mee. Ben je een dag of langer met je baby onderweg, dan is het handig als je een makkelijk én verantwoord papje kunt aanbieden. Daarom bieden we bij Hero Baby een steeds breder gamma fruitpapjes in handige knijpzakjes die je makkelijk overal mee naartoe neemt.

100% biologisch fruit (& groente)
Met Hero Baby Little Smoothies geef je je kindje 100% biologisch fruit (& groente), fijn gepureerd en met enkel van nature aanwezige suikers. Lekker voor baby’s vanaf 4 maanden op een lepeltje. Leuk voor peuters om helemaal zelfstandig te eten zonder te morsen.

Fruithapje voor op stap

Fruit met granen
Ook kun je kiezen voor Hero Baby Fruitpapjes met Granen. Niet zomaar een knijpzakje! Naast fruit zitten er ook granen, vitaminen en mineralen in deze slimme verpakking. Granen en fruit zijn een belangrijke bron van energie en ook van vezels. Met een inhoud van 120g zijn Hero Baby fruitpapjes met granen perfect om de honger van je kleintje vanaf 6 maanden te stillen!

Tip: in de voorraad kast!
Met een aantal kant-en-klare fruitpapjes in je voorraadkast ben je dus altijd perfect voorbereid als je met je kindje de deur uit wilt. Ook is het een handige oplossing wanneer je een keer oppas in huis hebt. Uitleg over de voorbereiding is dan niet nodig. Je kindje geniet gewoon van zijn vertrouwde papje!

Top