• Papfles

Papfles

De eerste 4 maanden zijn de darmen van je kindje nog niet klaar voor vast voedsel. Je kindje heeft dan genoeg aan borst- of flesvoeding. Langzaamaan zal je merken dat je baby klaar is voor de eerste hapjes. Pap is een goede eerste stap.

Papfles
Vaak begin je met een flesje pap met lichte granen, zoals rijst of mais. Je kan het geven als eerste fles voor een goed begin van de dag of als laatste flesje voor de nacht. Naarmate je kindje ouder wordt, kan je anderen soorten pap geven met wat grovere granen zoals haver, tarwe en rogge. Vanaf 6 maanden kan je kindje genieten van Hero Baby Babylac, een kant-en-klaar melkpapje met opvolgmelk en 8 verschillende granen. Hero Baby Babylac bevat calcium, ijzer en vitamines. 1 pakje vervangt 1 fles.

Genieten van zijn vertrouwde pap ook op stap
Hero Baby Babylac, kant-en-klaar melkpapje met opvolgmelk en granen, is een ideale oplossing voor in de auto, het vliegtuig, op een feestje of waar je ook naartoe wilt. De lichte en stevige verpakking kun je zonder problemen opbergen in je tas. Omdat de pap kant-en-klaar is, hoef je geen water of melk toe te voegen. Je schenkt de inhoud van de verpakking in een fles en je kindje geniet direct van een smakelijke drinkpap. Verwarmen is niet nodig maar wel lekker natuurlijk. 

Tip: in de voorraad kast!

Met een aantal kant-en-klare melkpapjes in je voorraadkast ben je dus altijd perfect voorbereid als je met je kindje de deur uit wilt. Ook is het een handige oplossing wanneer je een keer oppas in huis hebt. Uitleg over verhoudingen pap en water is dan niet nodig. 

 

Voedingskundig team

Advies nodig?
vraag het onze expert:

Voedingskundig team

0800 - 0227 434

Top