• Waarom kiezen voor Hero Baby Bio?

Waarom kiezen voor Hero Baby Bio?

Geef je ook de voorkeur aan biologisch eten voor je kleintje?
Lees hier waarom je gerust voor Hero Baby Bio kan kiezen.

Ons doel
Bij Hero Baby willen we het goede van de natuur binnen handbereik brengen. Met ons steeds bredere biologische gamma geniet je kleintje van:

  • Natuurlijk lekkere voeding, gemaakt met de beste biologische ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen
  • Die voldoet aan de strenge eisen van de biologische en ook van de babyvoeding wetgeving
  • Praktische oplossingen, voor als je met je kindje op pad gaat of thuis even geen tijd hebt om zelf te koken.

appel

 Gevarieerde natuurlijk lekkere babyvoeding

Onze Hero Baby Bio producten worden gemaakt met de beste biologische ingrediënten, stuk voor stuk verantwoord geproduceerd en zorgvuldig geselecteerd. Onze recepten zijn eenvoudig, bereid met een beperkt aantal ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Het resultaat? Een gevarieerd gamma biologische maaltijden, fruitpapjes en tussendoortjes met een natuurlijk lekkere smaak.

Ontdek hier het Hero Baby Bio gamma

Hero baby bio range

bio

Gegarandeerd biologisch
Biologisch betekent: "Geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu." Wat dat precies inhoudt is wettelijk vastgelegd. Biologische producten herken je aan het “groene blaadje” op de verpakking. Dit keurmerk betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen voor biologische productie en dat dit is gecontroleerd. Niet alleen door ons maar ook door een onafhankelijke organisatie. Ook het woord “biologisch” of “bio” is wettelijk beschermd en mag alleen op de verpakking staan als het product conform de EU-regels is geproduceerd.

controles

Baby kwaliteit gegarandeerd door meer dan 100 controles
Bij Hero Baby doen we er alles aan om te garanderen dat onze producten voldoen aan de strikte eisen van de wetgeving rond kindervoeding (vanaf 4 maanden tot 3 jaar). Misschien klinkt het overdreven maar er vinden in totaal meer dan 100 kwaliteits- en veiligheidscontroles plaats voordat onze producten je handen bereiken. Daarnaast houden we natuurlijk ook rekening met de aanbevelingen van deskundigen op het gebied van baby en kindervoeding. Ons doel? Dat je gerust kan zijn over de kwaliteit en veiligheid van onze producten en dat je kleintje geniet van pure biologische babyvoeding.

gezin


Altijd en overal lekkere biologische babyvoeding bij de hand

Zelf papjes maken voor je kindje is helemaal niet moeilijk en het is ook erg leuk om te doen. Onze Hero Baby Bio producten zijn praktische oplossingen voor als je met je kleintje op pad gaat of thuis even geen tijd hebt om te koken. Smaak en textuur van onze bio potjes zijn vergelijkbaar met thuisgemaakte papjes. Deze maaltijden en fruitpapjes kan je direct geven uit de makkelijk te legen potjes. Onze bio Little Smoothie fruitpapjes in knijpzakjes, alsook onze bio tussendoortjes zijn handig verpakt zodat je ze makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Zo heb je altijd en overal lekkere biologische babyvoeding voor je kleintje bij de hand.

 
Waarom kiezen voor Hero Baby Bio?
Top