• Hap, hap de eerste pap! Maar wat is de beste voeding voor je baby?

Hap, hap de eerste pap! Maar wat is de beste voeding voor je baby?

Je baby is toe aan zijn eerste pap en je vindt het een beetje spannend om aan dit avontuur te beginnen. We helpen je graag de beste voeding te kiezen voor je baby.

Compotine

Fruitpap of groentepap?
Het maakt niet uit of je met groente of fruit start. Het is vooral belangrijk om af te wisselen en je kindje hiermee aan verschillende smaken te laten wennen. Want dat is de basis voor de ontwikkeling van een gezond en gevarieerd eetpatroon.
Bij Hero Baby geloven we dat kleintjes al vanaf de eerste papjes een gezond eetpatroon aan kunnen leren. Daarom staan smaak en variatie bij ons centraal. Bij voorkeur gebruiken we natuurlijke ingrediënten in onze babyvoeding, minimaal bewerkt en zonder onnodige toevoegingen. Met praktische oplossingen, die passen bij de levensfase van je baby en bij de dynamiek van je dagelijkse leven, proberen we het goede van de natuur binnen handbereik te brengen. Om jou en je kindje te ondersteunen bij het stap voor stap leren genieten van gevarieerd eten.

 

Zelf koken of uit een potje?

Zelf papjes maken voor je kleintje is leuk en helemaal niet moeilijk. Maar af en toe een potje geven is handig als je onderweg bent of even geen tijd hebt. De fijne structuur van potjes voor baby's tussen de 4 en 8 maanden is makkelijk weg te slikken. Bovendien is er een wetgeving rondom babyvoeding om de kwaliteit en veiligheid hiervan te waarborgen. Deze wetgeving stelt strenge eisen aan de samenstelling, bereiding en etikettering van de voeding. Ook zijn er strenge maximum gehaltes gesteld aan contaminanten (zoals bijvoorbeeld pesticiden) in babyvoeding.
Bij Hero Baby doen we er alles aan om te garanderen dat onze producten voldoen aan de wetgeving rondom babyvoeding. Misschien klinkt het overdreven maar er vinden in totaal meer dan 100 kwaliteits- en veiligheidscontroles plaats op de grondstoffen en tijdens het productieproces. Hiernaast houden we natuurlijk ook rekening met de aanbevelingen van deskundigen op het gebied van baby en kindervoeding. Ons doel? Dat je gerust kan zijn over de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Ontdek hier ons brede gamma!

Hero Baby Bio potjes

Waarom biologische babyvoeding?
Steeds meer ouders verkiezen biologische voeding voor hun kindjes. Om ze extra variatie te bieden breiden we ons Hero Baby Bio gamma verder uit. Met onze biologische producten geniet je kleintje van:
✓ gevarieerde babyvoeding
✓ natuurlijk lekker, zonder onnodige toevoegingen
✓ geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu.
Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en er wordt een hele reeks kwaliteits- en veiligheidscontroles uitgevoerd om te garanderen dat onze Hero Baby Bio producten voldoen aan de strenge eisen van de biologische en van de babyvoeding wetgevingen.
Onze Hero Baby Bio producten zijn handig verpakt zodat je altijd en overal lekkere biologische babyvoeding voor je kleintje bij de hand hebt!

Top