• Hero Baby biologische tussendoortjes voor baby’s en peuters

Hero Baby biologische tussendoortjes voor baby’s en peuters

Trakteer je kleintje af en toe op een van onze lekkere biologische tussendoortjes! Een leuke manier om nieuwe smaken en texturen te ontdekken. De gehaltes aan suikers, zout en vetten zijn aangepast voor jonge kindjes. Ook conform de babyvoeding wetgeving bevatten deze producten geen kleurstoffen en geen conserveermiddelen. Handig verpakt zijn ze makkelijk te bewaren en overal mee naartoe te nemen!

Hero Baby Bio Boudoir
Lekkere biologische knabbelkoekjes. Met een ideale vorm die goed in de knuisjes van je kindje past en een luchtige textuur die makkelijk in zijn mondje smelt. Ook de gehaltes aan suikers en vetten zijn aangepast, conform de babyvoeding wetgeving. Binnen het doosje zijn onze lange vingers verpakt in 6 handige zakjes van 4, makkelijk te bewaren en mee te nemen.

boudoir

Hero Baby Bio Rijstwafeltjes
Onze biologische rijstwafeltjes zijn rond en hebben een handig miniformaat, dat goed in de handjes van baby's en kleine kindjes past. Knapperig en luchter, ze smelten makkelijk in de mond. Het fruitig laagje met een vleugje kaneel maakt dit tussendoortje van gepofte rijst natuurlijk lekker, zonder onnodige toevoegingen!

Rijstwafeltjes

Hero Baby Bio Crackers
Mini kaascrackers voor kindjes vanaf 12 maanden. Zacht van smaak, gemaakt met zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Het doosje bevat 4 portiezakjes: makkelijk te bewaren, en overal mee naartoe te nemen!

Crackers

Hero Baby Bio Knabbels
Deze biologische Knabbels van gepofte mais zijn luchtig en smelten in de mond van kindjes vanaf 12 maanden. Het laagje wortelpoeder maakt ze natuurlijk lekker. De verpakking bevat 4 handige portiezakjes: makkelijk te bewaren, mee te nemen en uit te delen op kinderfeestjes!

Knabbels

Hero Baby Bio Popcorn
Luchtig gepofte biologische mais en rijst met een fruitig laagje. Zonder harde korrels, deze popcorn voor kindjes vanaf 12 maanden smelt in de mond. Elke verpakking bevat 4 handige portiezakjes. Om zelf te eten of uit te delen!

Popcorn

Hero Baby Bio Boerderij Koekjes
Biologische koekjes voor peuters vanaf 12 maanden. Gebakken met volkoren bloem, bron van vezels, en gezoet met geconcentreerd druivensap. Lekker en ook beestachtig leuk. Met 6 koekjes per portie kan je kleintje leren de verschillende diertjes te herkennen en na te bootsen.

Koekjes

Top