• Hero Baby vanaf 6 maanden!

Hero Baby vanaf 6 maanden!

Bij Hero Baby proberen we het beste van de nature binnen handbereik te brengen. In de vorm van praktische oplossingen, die passen bij de leeftijd van je kindje en bij de dynamiek van je leven. Ontdek onze papjes en babymaaltijden voor je kleintje vanaf 6 maanden.

 

 

Hero Baby Fruitpapjes met granen, vitaminen en mineralen
Niet zomaar een knijpzakje. Naast fruit zitten er ook granen, vitaminen en mineralen in deze handige verpakking. Met een inhoud van 120g is Fruitpapje van Hero Baby een vullend tussendoortje, ook lekker als morgen- of avondpapje. Op een lepeltje voor baby's vanaf 6 maanden. Makkelijk voor peuters om zelf te eten zonder te morsen. Ontdek alle varianten.

Fruitpapjes

Hero Baby Bio Potjes
Natuurlijk lekker! Onze Bio potjes zijn bereid met biologische ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd en met stoom gekookt. Smaken en texturen zijn vergelijkbaar met thuis gemaakte papjes. De recepten zijn eenvoudig met enkel natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen. Deze mooie potjes zijn ook handig, makkelijk leeg te lepelen. Ontdek alle varianten.

potjes

Hero Baby Compotine
Fruit is een belangrijke bron van vezels en variatie is de basis van een gezond eetpatroon. Daarom hebben we een breed gamma Compotine papjes gemaakt van 100% fruit. En voor baby's vanaf 6 maanden zijn er ook Compotine Fruit & Biscuit varianten. Kant en klaar, in handige kuipjes of knijpzakjes die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Ontdek alle varianten.

Compotines

Top