Ontmoet onze nutritionisten

Ben je zwanger en wil je weten wat je het beste wel en niet kunt eten? Is je kindje toe aan bijvoeding? Weigert je dreumes te eten? Als je kindje nog klein is, kun je heel wat vragen hebben. 

Je baby groeit hard en heeft in elke levensfase weer andere behoeftes. Er komt veel informatie op je af. Maar wat is nu het beste voor jou en je kindje? Iedere baby, dreumes of peuter is uniek. Wat voor het kindje van je vriendin geldt, hoeft niet voor jouw kindje de juiste oplossing zijn.

Daarom is het soms fijn om even van gedachten te wisselen. Kom je er even niet uit of heb je behoefte aan een paar praktische tips, wij helpen je graag waar we kunnen. Wij zijn een team van voedingsdeskundigen die voor je klaar staan. Wil je ons bellen, mailen of wil je leuke ervaringen lezen en reageren op Facebook? Alles kan! Uiteraard zijn we alle werkdagen te bereiken. Hier vind je onze contactgegevens.

We denken graag met je mee, Hero Baby Voedingskundig team

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips om je kleintje op weg te helpen naar goede eetgewoonten en natuurlijk ook kortingsbonnen om hem te laten genieten van onze gevarieerde babyvoeding.

 

inschrijven

Top