• Hero Baby

Hero Baby

Hero Baby, onze missie
Bij Hero Baby proberen we het beste uit de natuur binnen handbereik te brengen. In de vorm van praktische oplossingen die passen bij de fase van je kindje en bij de dynamiek van je dagelijkse leven. Om jou en je kindje te ondersteunen op weg naar plezier in eten en goede eetgewoonten.

Smaak & variatie, basis voor goede eetgewoonten
Bij Hero Baby geloven we dat kleintjes al vanaf de eerste oefenhapjes een gezond eetpatroon aan kunnen leren. Smaak en variatie staan daarom bij ons centraal. Gedurende het eerste levensjaar staan kindjes open voor nieuwe smaken. Door ze al op deze leeftijd verschillende smaken te laten proeven verhoog je de kans dat zij ook op later leeftijd meer lusten. Daarnaast leveren verschillende voedingsmiddelen verschillende voedingstoffen. Zo dragen ze bij aan de groei en ontwikkeling van je kindje.

De natuur binnen handbereik
In onze babyvoeding gebruiken we bij voorkeur natuurlijke ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd, minimaal bewerkt en zonder onnodige toevoegingen. Zo proberen we het beste uit de natuur binnen handbereik te brengen. In de vorm van praktische oplossingen die passen bij de fase van je kindje en bij de dynamiek van je dagelijkse leven.

Praktische oplossingen
Zelf de papjes maken voor je kleintje is erg leuk. Het is ook helemaal niet moeilijk. Maar de dynamiek van je dagelijkse leven laat het niet altijd toe. Onze voeding groeit met je kindje mee, van de eerste papjes tot complete evenwichtige maaltijden en verantwoorde tussendoortjes. Lekkere en gevarieerde producten voor elke fase van je baby. Praktische oplossingen voor thuis als je een keer weinig tijd hebt of als je met je kleintje op stap bent. Ontdek ons brede gamma!

Kwaliteit en veiligheid
Al onze producten voldoen aan de strikte regels van de Europese wetgeving rond kindervoeding tot 3 jaar.  Ze bevatten dus geen conserveermiddelen en geen kleurstoffen. Tevens stelt deze wetgeving strenge normen voor het gehalte aan pesticiden, nitraat en andere verontreinigingen in babyvoeding. Om aan deze normen te voldoen wordt elk ingrediënt zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Ook wordt de productie van babyvoeding streng gecontroleerd op samenstelling, veiligheid en kwaliteit. 

Voeding voor elke fase van je kindje
Bij ons Hero Instituut voor Babyvoeding staat de voeding voor kindjes centraal. Dit kenniscentrum onderzoekt hoe wij onze babyvoeding continue kunnen optimaliseren. Om ervoor te zorgen dat onze producten in lijn zijn met de meest recente kennis werkt het Hero Instituut voor Babyvoeding nauw samen met wetenschappers, artsen, voedingsdeskundigen en nog vele andere professionals. Daarnaast wordt er ook naar de ervaringen en wensen van moeders geluisterd. Meer weten klik hier.  

Wist je dat?
De Hero Group, ofwel Hero – het moederbedrijf van Hero Baby – biedt wereldwijd heerlijke producten die gemaakt zijn van de beste natuurlijke ingrediënten. Hero is in ruim 30 landen actief, waarvan in meer dan 20 landen met kindervoeding. Hero bestaat wereldwijd al meer dan 125 jaar.

 

Top