Hero Benelux

Hero Benelux maakt deel uit van de in Zwitserland gevestigde Hero Group – het moederbedrijf van Hero Baby – wereldwijd aanwezig en actief in meer dan 20 landen met kindervoeding. Het hoofdkantoor van Hero Benelux is gevestigd dichtbij de Belgische grens, in Breda Nederland. 

Missie
Hero Benelux wil het goede van de natuur binnen handbereik brengen om consumenten, jong en oud, op een gezonde manier van eten te laten genieten.

Visie
Wij willen een transparante en duurzame organisatie zijn met topkwaliteit merkproducten, ontwikkeld samen met onze partners. Door voortdurend te ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen overtreffen wij de verwachtingen van consumenten op het gebied van smaak, kwaliteit, gemak en ingrediënten en communiceren daar transparant over. Wij werken samen met de Hero Groep en andere partners en vergroten daarmee onze kennis, innovatiekracht en groeimogelijkheden.

 

Wij onderschrijven het belang van duurzaamheid en voeren daar actief beleid op. Om ons aanbod optimaal af te stemmen op de specifieke belangen en behoeften van Belgische consumenten werken we nauw samen met een in België gevestigde distributeur.

Cultuur
Hero Benelux is al meer dan een eeuw succesvol. Dat is iets waar we trots op zijn, maar dat niet vanzelf gaat. Daar wordt dagelijks hard aan gewerkt. Met elkaar, op alle bedrijfsniveaus. In deze gezamenlijke inspanningen staan vijf kernwaarden centraal. Dit zijn: verandering, ondernemerschap, snelheid, verantwoordelijkheid en familie.

Top