• 15 weken zwanger

15 weken zwanger

Lengte baby: 12 cm. Gewicht baby: 65 gr. 

1) Jouw baby 

Deze week gaat je kindje zijn eerste gezichtsuitdrukkingen en hoofdbewegingen maken. Bij sommige baby's gaat het hoofdhaar, de wenkbrauwen of beharing op het gezicht groeien. De basis van het lichaam is gevormd, maar moet nog verder ontwikkelen en groeien. 

2) Jouw lichaam 

Je baarmoeder ligt al boven je schaambeen waardoor je buik iets uitsteekt en het al iets duidelijker te zien is dat je zwanger bent. Deze week voel je dat je borsten minder gevoelig zijn geworden en dat de misselijkheid verder afneemt. 

3) Gezondheidsadvies 

Het aantal kilo's dat je aankomt tijdens de zwangerschap hangt af van veel factoren, maar met name ook je gewicht voor je zwangerschap. Het is belangrijk het aantal kilo’s dat je aankomt in de gaten te houden in verband met jouw gezondheid en die van je baby. Gemiddeld komen vrouwen tijdens hun zwangerschap tussen de 11 en 16 kilo aan. 

15 weken zwanger

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips om je kleintje op weg te helpen naar goede eetgewoonten en natuurlijk ook kortingsbonnen om hem te laten genieten van onze gevarieerde babyvoeding.

 

inschrijven

Top